Eladó ingatlanok, lakások, házak, telkek
Eladó használt autó - ingyenes hirdetés feladás
Eladó ingatlanok, lakások, házak, telkek
Belépés
e-mail cím:
jelszó:

Amennyiben elfelejtett a jelszavát, adja meg az email címét és elküldjük Önnek az új jelszót!

Hirdetés feladás - módosítás, Regisztráció

Hirdetés kiemelés

Szabályzat

Segítség

Részletes kereső

Kategóriák

Antik, művészet

Autó - Motor

Állat, növény

Állás

Baba, gyerek

Bútor, lakberendezés

Csere-Bere

Egészség, szépség, gyógyászat

Építőanyag

Fényképezőgép, videókamera

Film, zene

Gyűjtemény

Hangszer, kotta

Háztartási gép

Ingatlan (eladó, kiadó)

Ingyen elvihető

Ipari gép, szerszám

Iroda- és biztonságtechnika

Játék

Könyv, folyóirat

Mobiltelefon, telekommunikáció

Oktatás, képzés, tanfolyam

Ruházat

Sport, sporteszköz, sportruházat

Számítástechnika

Szolgáltatás, vállalkozás

Szórakoztatóelektronika

Utazás, üdülés, kikapcsolódás

készpénz nyeremény

Főoldal / Szabályzat

Felhasználási Feltételek - kivonat

A Hirdető maximum 3 db hirdetést adhat fel. A hirdetés alap érvényességi ideje 30 nap, amely meghosszabbítható többször újabb 30 napra. A hirdetés csak egyszer szerepelhet az adatbázisban. Az a Hirdető, aki többszörözi hirdetését, ill. megszegi ezen feltételeket, a hirdetési lehetőségből kizárásra kerül.
A hirdetni kívánt személyről, szolgáltatásról megjelent adatok valódiságáért a Hirdető felel.
Mindegyik regisztráció egyetlen felhasználóra nézve érvényes. A felhasználó kijelenti, hogy minden információ, amelyet regisztrációs célokból velünk közöl, pontos és teljes. A felhasználó kizárólagos felelősséget vállal a portál használatáért, valamint a felhasználói azonosító és a jelszó titokban tartásáért, amelyet kapott vagy választott a portál használatához. A Felhasználónak jogában áll bármikor kérni személyes adatainak törlését az adatbázisból.

A hirdetésekben nem szerepelhet olyan tartalom amely:
- jogszabályba ütközik, illetve jogszabálysértésre buzdít vagy ennek gyanúja felmerül
- csalással kapcsolatos
- nem a rovat jellegének megfelelő
- szerzői jogokat, személyhez és személyes adatok védelméhez való jogokat, kegyeleti jogot sért
- erőszakra buzdít
- természetet vagy környezetet, személyes vagy közbiztonságot károsító magatartásra buzdít
- önkényuralmi jelképeket tartalmaz, félelemérzetet kelt
- fegyver, lőszer, robbanóanyag és bármilyen közbiztonságra különösen veszélyes eszköz
- politikai reklám, kampány vagy ezekhez kapcsolódó anyag és információ
- nemzeti, faji, vallási megkülönböztetést tartalmaz
- trágár, szleng nyelvezetet tartalmaz
- italárú reklám, a szolgáltató külön engedélye nélkül
- dohányárú reklám
- kábítószernek, doppingszernek vagy gyógyszerkészítménynek minősül
- a gyermek és fiatalkorúak szellemi, erkölcsi megtévesztését elősegíti, fizikai és szellemi fejlődésüket károsíthatja
- pornográf illetve 18 év feletti korhatáros tartalommal bír
- társ és partner keresés vagy szexhirdetés jellegű illetve burkoltan ezekre utal
- a valóságnak feltehetően nem megfelelő adatokat tartalmaz
- internetes oldalra való utalást, hivatkozást tartalmaz vagy benne bujtatott reklám található a szolgáltató külön engedélye nélkül
- külföldön szervezett szerencsejátékhoz vagy ajándéksorsoláshoz kapcsolódik
- spam üzenetnek minősül (ha valaki a rendszer biztonsági hibáit kihasználva sokszorosított üzenetet küld a hirdetések feladóinak)
- megítélésünk szerint árthat az www.tutipiac.hu portálnak, üzleti partnereinknek vagy szolgáltatásaink felhasználóinak

Az www.tutipiac.hu jogában áll, hogy a fenti előírásokba ütköző hirdetéseket a felhasználó előzetes értesítése nélkül törölje. Felhasználó tudomásul veszi, hogy a honlapon elhelyezett adatok, anyagok, információk tartalmáért a felhasználó felelősséggel tartozik, valamint az illegális tartalmú hirdetések feladása hatósági eljárást vonhat maga után.
Az www.tutupiac.hu nem köteles ellenőrizni az általa továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett információ tartalmát, továbbá nem köteles olyan tényeket vagy körülményeket keresni, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.
Fenntartja magának a jogot a felhasználóval szemben szolgáltatásainak szüneteltetésére vagy megszüntetésére bármilyen okból, előzetes értesítés nélkül, továbbá bármilyen változtatásra, illetve a teljes szolgáltatás átmeneti vagy teljes körű megszüntetésére. Fenntartjuk a jogot a törlésre, ha a tartalom technikai problémát okoz a szerveren, nem megfelelő formátumú.

Az www.tutipiac.hu nem vállal felelősséget:
- az oldalakon elhelyezett információk helyességéért, valóságtartalmáért vagy a jogszabályoknak való megfelelőségéért, illetve a jogszabályba ütköző tartalommal harmadik személynek okozott jogsérelemért, illetve kárért
- a szolgáltatás teljes egészére vagy csak egy részére vonatkozó, akár előzetes értesítés nélküli, bármely okból bekövetkező szüneteltetéséből sem a látogatók, sem a regisztrált felhasználók irányában a működés teljes leállításából, változásokból eredő esetleges károkért, egyéb kívül álló okokra visszavezethető hibákért, károkért
- az illegális tartalom eltávolítása vagy hozzáférés megtagadása révén keletkezett kárért
- a felhasználó számára a szolgáltatások igénybevételéből eredő esetleges anyagi vagy erkölcsi kárért, nyereség illetve a jó hírnév elvesztésért
- az adatok elvesztéséért, megsérüléséért vagy az azokkal elkövetett visszaélésekért
- üzleti lehetőségek elvesztéséért
- a szolgáltatás használata által a felhasználó számítógépes rendszerében okozott károkért és egyéb veszteségekért
- más honlapok adatvédelmi szabályaiért és gyakorlatáért, még akkor sem, ha apróhirdetési portálunkon található linkeken keresztül éri el ezeket
- arra az esetre, ha elveszíti jelszavát vagy fiókjának azonosítóját, saját számítógépes rendszerének vagy a mi számítógépes rendszerünknek a meghibásodása, áramkimaradás vagy más okok miatt.

Felhasználási Feltételek teljes tartalma:

I. Szerződő felek, általános tudnivalók

A www.tutipiac.hu honlap apróhirdetési weboldal, (Szolgáltató).
Felhasználó: a Honlapra érkező bármely látogató, regisztrált és nem regisztrált felhasználó, legyen akár természetes, vagy jogi személy.
Felhasználó a Honlap használatával, a szolgáltatások igénybevételével, a regisztráció kitöltésével nyilatkozik arról, illetve hozzájárul ahhoz, hogy az alábbi Felhasználási Feltételeket, valamint az ahhoz szorosan kapcsolódó Adatvédelmi Nyilatkozatot maradéktalanul megértette, mindennemű befolyástól mentesen elfogadja és a benne foglaltakat önmagára nézve kötelező érvényűnek tekinti.
Szolgáltató arra törekszik, hogy szolgáltatásait Felhasználó számára biztosítsa, és azt a körülményekhez képest a lehető legmagasabb színvonalon tartsa.
A Szolgáltató a mindenkor hatályos törvények értelmében kész teljes mértékig együttműködni a hatóságokkal, bármely, a szolgáltatást érintő jogsértés felderítése, és az azt elkövető felelősségre vonása tekintetében.

II. Szolgáltatás

A Szolgáltató alapvetően hirdetési felületet nyújt Felhasználó számára, ahol más felhasználók által feltöltött hirdetések között kereshet, valamint Felhasználó (regisztrációt követően) feladhatja a saját hirdetéseit, azokat kezelheti, kiemelheti, módosíthatja, törölheti.
A jelen pontban meghatározott alkalmazások működéséért, a Felhasználó gépén, rendszerében okozott károkért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.

III. Szolgáltatások igénybevétele

Bármely Felhasználó olvashat, kereshet a Honlapon, regisztráció nélkül.
Bármely Felhasználó regisztrálhat a Honlapon. Felhasználó a regisztrációval jogosulttá válik saját hirdetések feladására, azok kezelésére.
A hirdetések kiemelésével, valamint a hirdetési felületek bérlésével kapcsolatban a Médiaajánlat, a Segítség illetve a Hirdetés kiemelés menüpontokban talál további információkat.

IV. A szolgáltatás felfüggesztése, korlátozása, megszüntetése

A Honlap látogatásával és egyéb szolgáltatásainak igénybevételével a Felhasználó az Felhasználási Feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat elfogadja. A Szolgáltató jogosult Felhasználóval szemben szolgáltatásait bármilyen okból, előzetes vagy utólagos tájékoztatás nélkül, részlegesen vagy egészében szüneteltetni, megszüntetni, avagy Felhasználó regisztrációját törölni.
A Szolgáltató jogosult a Honlap szolgáltatásainak igénybevételét meghatározott időre vagy véglegesen, indokolás és külön előzetes vagy utólagos tájékoztatás nélkül megtiltani azon felhasználók számára, akik jelen Felhasználási Feltételeket, vagy az ahhoz szorosan kapcsolódó Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat nem tartják be.

V. Tartalomszolgáltatás

A www.tutipiac.hu - ideértve különösen, de nem kizárólagosan a grafikai elemeit, struktúráját, működését biztosító adatbázisát, tartalmát stb. - szerzői jogvédelem alatt áll, ezekkel kapcsolatban Szolgáltató minden jogot magának tart fenn.
Tilos a Honlap tartalmának és bármely elemének adatbázisba történő mentése, nyomtatása, fénymásolása vagy annak továbbítása harmadik fél számára kereskedelmi céllal.
Az engedély nélküli vagy nem rendeltetésszerű felhasználással a Szolgáltatónak vagy harmadik személynek okozott kárért Felhasználó közvetlenül felel.
Szolgáltató tájékoztatja a Felhasználót, hogy a hirdetésekben nyilvánosságra hozott információk forrása minden esetben harmadik személy, akinek tevékenységéért Szolgáltató felelősséget nem vállal.
Szolgáltató a Honlapon elhelyezett tartalmat jogosult bármikor egyoldalúan meghatározni, a tartalom egyes elemeit bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül, időszakosan vagy véglegesen módosítani, illetve eltávolítani.

VI. A felhasználói tartalom

Felhasználó korlátlan és kizárólagos felelősséggel tartozik a tartalom jogszerűségéért, amelyet a Szolgáltató Honlapján közzétesz, illetve amit a Honlapon elérhetővé tesz, különösen ideértve a feladott hirdetéseket, azok tartalmát, és a hozzá csatolt képeket. A Felhasználó kijelenti és szavatolja, hogy amennyiben a Honlapon bármilyen jellegű szerzői jogvédelem alatt álló művet hozzáférhetővé tesz, ezen művek tekintetében a közzétételhez szükséges felhasználási jogokkal rendelkezik. A szerzői jog általi művek felhasználásának jogszerűségéért, a szerzők, illetve egyéb jogosultak felé a szerzői vagy egyéb jogcímen felmerülő díjak mindenkori megfizetéséért kizárólag a Felhasználót terheli felelősség. Abban az esetben, ha bármely harmadik személy jogsértéssel kapcsolatos igénnyel lépne fel a Szolgáltatóval szemben, a Felhasználó köteles Szolgáltatót az ilyen igények tekintetében mentesíteni.
Az engedély nélküli vagy nem rendeltetésszerű felhasználással a Szolgáltatónak vagy harmadik személynek okozott kárért Felhasználó közvetlenül felel.
Szolgáltató kizárólag a Honlap rendeltetésszerű használatára ad lehetőséget. Felhasználó a hirdetés közzétételével korlátlan, de nem kizárólagos felhasználási jogot biztosít a Szolgáltatónak. A felhasználási jog megszerzésének ellenértéke a Honlap ingyenes használatának lehetősége.

VII. A felhasználói tartalom eltávolítása

A Szolgáltató a szólás, a véleménynyilvánítás és a sajtó szabadságát tiszteletben tartja, és ügyel arra, hogy a Honlapon megjelenő tartalom - Szolgáltató lehetőségeihez képest - megfeleljen a jogszabályi előírásoknak, és a jó ízlés szabályainak.
Szolgáltató jogosult bármilyen előzetes vagy utólagos értesítés nélkül eltávolítani az olyan tartalmakat, amelyek jogellenesnek minősülnek, különösen, amelyek szerzői jogot sértenek, és egyéb harmadik személy jogát vagy jogos érdekét veszélyeztetik, megtévesztők, illetve a Honlap rendeltetésszerű használatát gátolják, vagy ha a jelen Felhasználási Feltételekbe illetve az Adatvédelmi Nyilatkozatba ütköznek, valamint amelyek nem felelnek meg a Honlap használata során kialakult etikai normáknak.

VIII. Hirdetési szabályok

Felhasználó tudomásul veszi és hozzájárul ahhoz, hogy a Honlapra feltöltött anyagok, képek, információk tartalmáért a hirdetés feladója teljes körű felelősséggel tartozik.
Felhasználó tudomásul veszi, hogy az illegális, törvénybe ütköző hirdetés feltöltése, hatósági eljárást vonhat maga után.
Felhasználónak lehetősége van az általa kifogásolt hirdetést a Szolgáltató részére jelenteni. Ezen jelentés során a jelentést beküldő Felhasználóról semmilyen adat nem jelenik meg az adott felületen. Ugyanakkor Felhasználó elfogadja és hozzájárul ahhoz, hogy Szolgáltatónak nem kötelessége az adott jelentés kivizsgálása, és tudomásul veszi, hogy az általa küldött jelentés nem feltétlenül vonja maga után a kérdéses hirdetés megváltoztatását, törlését.
Felhasználó tudomásul veszi és hozzájárul ahhoz, hogy a Felhasználó e-mail címére a Szolgáltató automatikus üzeneteket küldhet a Felhasználó által feltöltött hirdetés aktuális adatairól, állapotáról. A Szolgáltató nem köteles ellenőrizni semmilyen szempontból a felhasználók által feltöltött tartalmakat, képeket, apróhirdetéseket. Azokért a hirdetés feltöltőjét terheli mindennemű felelősség.

A hirdetésekben és fotókon nem szerepelhet olyan tartalom, amely:
- bármilyen jogszabályba, törvénybe ütközik;
- szerzői jogot, kegyeleti jogot, személyes adatok védelméhez való jogot, személyhez fűződő jogokat, valamint hazai és nemzetközi védjegy oltalmakat sért;
- vulgáris, alpári, obszcén nyelvezetű, vagy közízlést sértő;
- erőszakra, jogszabálysértésre buzdít, illetve a személyes vagy közbiztonságot, környezetet, illetve természetet károsító/veszélyeztető magatartásra ösztönöz;
- önkényuralmi jelképet tartalmaz;
- félelemérzetet kelt;
- nemzeti-, faji-, vallási-, vagy egyéb megkülönböztetést tartalmaz;
- amely a gyermek- és fiatalkorúaknak szól, és fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésüket károsíthatja, így különösen, ha a gyermek- és fiatalkorúakat veszélyes, erőszakos, továbbá a szexualitást hangsúlyozó helyzetben mutatja be; tapasztalatlanságuk vagy hiszékenységük kihasználásával közvetlen felszólítást tartalmaz arra, hogy a felnőtt korúakat áru vásárlására ösztönözzék;
- meztelen, vagy hiányos öltözetű embereket bemutató fénykép, erotikus segédeszközöket tartalmazó hirdetés, illetve bármiféle pornográf tartalom;
- indokolatlanul hiányos tartalmú vagy nem nyújt kellő információt az adott termékről/szolgáltatásról, a valóságnak vélhetően nem megfelelő adatokat tartalmaz;
- olyan anyagok, áruk reklámozása, amelyek előállítása vagy forgalmazása jogszabályba ütközik, amely tényleges szolgáltatás helyett vagy azzal arányban nem állóan adómentesség, adókedvezmény vagy más adóelőny igénybevételének ígéretét tartalmazza, vagy az igénybe vehető adóelőny vonatkozásában másként félrevezető, megtévesztő;
- fegyvert, lőszert, robbanóanyagot és közbiztonságra veszélyes eszközt hirdet/reklámoz;
- kábítószert vagy gyógyszerkészítményt hirdet/reklámoz;
- alkoholt vagy dohányárut reklámoz;
- külföldön szervezett szerencsejátékhoz vagy ajándéksorsoláshoz kapcsolódik;
- politikai tevékenységhez kapcsolódó vagy azt elősegítő anyag, információ;
- burkolt és tudatosan nem észlelhető, vagy megtévesztő reklámnak minősül;
- nem az adott rovatnak megfelelő;
- az adott oldalról kimutató linket tartalmaz;
- káros kódot (például de nem kizárólag: vírus, trójai, féreg, stb.) tartalmaz;
- technikai problémát okoz a szerveren, vagy a Honlap szolgáltatásainak valamelyikében.

Szolgáltatónak jogában áll, ugyanakkor nem tartozik felelősségi körébe, hogy az alábbi esetekben a hirdetést előzetes vagy utólagos értesítés nélkül - a személyes adatok kivételével - módosítsa, korrigálja, illetve hogy az egész hirdetést törölje:
- megtévesztő információt tartalmazó hirdetés;
- duplikált hirdetések, spam hirdetések, azonos tartalommal többször feladott hirdetések;
- bármilyen hirdetés, mely problémát okoz a szerveren, vagy a Honlap szolgáltatásainak valamelyikében, avagy nem megfelelő formátumú;
- a magyar helyesírás szabályainak nem megfelelő tartalmú hirdetés.

Hirdetésfeladással kapcsolatos tudnivalók:
A Honlapra csak regisztrált felhasználó helyezhet ki hirdetést.
A Honlapra regisztrációnként összesen 3 ingyenes hirdetést áll módjában kihelyeznie a felhasználóknak.
A hirdetések megjelenési időtartama alapesetben 30 nap, mely Felhasználó által a lejárat előtt meghosszabbítható a meghosszabbítás dátumától számított további 30 napra.
A hirdetés első alkalommal történő feltöltése automatikusan az adott kategóia első helyén történő megjelenést jelenti. A hirdetés meghosszabbítása nem vonja maga után a hirdetés első helyre kerülését! Minden hirdetés csak egy alkalommal - az első kihelyezéskor - kerül automatikusan a kategória elejére. A további első helyen történő megjelenések fizető szolgáltatásai a rendszernek; azok módjairól a "Hirdetés kiemelése" részben található bővebb információ.
A lejárt és meghosszabbításra nem került hirdetéseket a rendszer automatikusan törli. Ezt megelőzően tájékoztató üzenetet küld Felhasználó e-mail címére a hirdetés állapotáról.
Amennyiben a Felhasználó tíznél több hirdetést szeretne feltölteni, akkor arra a Médiaajánlat részben foglaltak alapján van lehetősége.
Feltöltött hirdetésenként összesen 3 darab csatolt kép helyezhető el. Ezen képek javasolt fájlmérete képenként 40 kB. Fájlformátumként kizárólag JPG illetve PNG típusú fájlok engedélyezettek.
A Honlapon lehetőség van a feltöltött hirdetések különféle kiemelésére, bővebben a "Hirdetés kiemelése" részben.
Felhasználó tudomásul veszi és hozzájárul ahhoz, hogy amennyiben az áltata feltöltött apróhirdetés tartalma ellenkezik a Felhasználási Feltételekben illetőleg az Adatvédelmi Nyilatkozatban leírtakkal, akkor azt a hirdetést a Szolgáltató előzetes vagy utólagos értesítés nélkül eltávolíthatja, törölheti, még abban az esetben is, ha Felhasználó az adott hirdetés kiemelési árát már kifizette. Emellett Felhasználó tudomásul veszi és hozzájárul ahhoz, hogy amennyiben a Felhasználási Feltétel vagy az Adatvédelmi Nyilatkozat, esetleg a hatályos jogszabályok megszegése miatt történt a kérdéses hirdetés eltávolítása, abban az esetben a Szolgáltató nem köteles visszatéríteni Felhasználónak a hirdetés költségét, továbbá Felhasználó ilyen esetben nem jogosult semmiféle kártérítésre.

IX. A Szolgáltató felelősségének korlátozása

A Szolgáltatónak joga, de nem kötelessége ellenőrzi a szolgáltatásban megjelenő, illetve a Felhasználó által közzétett tartalmat és a Honlapról linkeken keresztül elérhető más szolgáltató honlapjának jogszerűségét, így azokért felelősség nem terheli, kártérítésre nem kötelezhető.
A Szolgáltató nem tehető felelőssé azért, amennyiben harmadik fél jogosulatlanul használja fel a Felhasználó által az oldalra feltöltött tartalmat.
Felhasználó a Honlapot saját felelősségére használja. A használatból eredő bármilyen kárért, melyet Felhasználó vagy harmadik személy szenved el, Szolgáltató nem felelős, azokért kártérítéssel nem tartozik.
Szolgáltató kizár minden felelősséget a Honlapon elhelyezett azon információkra vonatkozóan, amelyet a Szolgáltató eszközeivel, de a Felhasználó hoz létre. Szolgáltató kizár minden felelősséget a Felhasználó által tanúsított magatartásért.
A hatályos magyar jogszabályok értelmében Szolgáltató nem felel a Felhasználó által rendelkezésre bocsátott, a Szolgáltató által hozzáférhetővé tett, jogszabályba ütköző tartalmú információval harmadik személynek okozott jogsérelemért, illetve kárért. A felelősség kizárása érdekében a Szolgáltató haladéktalanul eltávolítja az adott felhasználói tartalmat, amennyiben tudomást szerez arról, hogy a közvetített tartalom jogellenes, illetve amennyiben tudomást szerez arról, hogy az adat bárkinek a jogát vagy jogos érdekét sérti. Szolgáltató jogosult kizárni azt a Felhasználót, aki jogellenes vagy a jelen Felhasználási Feltételekbe illetve az Adatvédelmi nyilatkozatba ütköző magatartást tanúsít.
Szolgáltató nem felel az eltávolítással okozott kárért sem a Felhasználó, sem harmadik személy felé.
Szolgáltató kizár minden felelősséget a Honlap - akár előzetes értesítés nélküli - átalakítása, fejlesztése, szolgáltatások módosítása, műszaki meghibásodása, az arról történő illegális, illetőleg a jelen Felhasználási Feltételekbe vagy Adatvédelmi Nyilatkozatba ütköző tartalom eltávolítása során keletkező károkért, és azokért kártérítésre nem kötelezhető.
Szolgáltató kizár minden felelősséget a részben vagy egészében rajta kívül álló okokból (például, áramkimaradás, eszköz-meghibásodás, bűncselekmény következménye, természeti katasztrófa, stb.) bekövetkező kárért, azért kártérítésre nem kötelezhető.
A Honlap harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Ugyanakkor a Szolgáltató nem rendelkezik ellenőrzési jogkörrel ezen weboldalak felett, így azok tartalmáért Szolgáltató semminemű felelősséget nem vállal. Amennyiben Szolgáltató tudomására jut, hogy ezen harmadik fél által üzemeltetett weboldal törvénysértő vagy más káros tartalommal bír, abban az esetben a Honlap-ról a kérdéses linket eltávolítja.
Felhasználó köteles a Szolgáltatót kártalanítani bármely harmadik személy részéről felmerülő igénnyel szemben, amely a szolgáltatás használatával összefüggő vagy az abból eredő követelésből ered.
Szolgáltató jogosult bármikor szüneteltetni a szolgáltatását, illetve megszüntetni azt. Az ezzel okozott esetleges kárért semmiféle felelősséget nem vállal.
Szolgáltató a szolgáltatásból eredő jogvitát megpróbálja békés úton rendezni. Amennyiben Ön úgy érzi, hogy jogai sérülnek, írjon levelet az info(kukac)tutipiac.hu címre.

X. Felhasználó tudomásul veszi és hozzájárul ahhoz

- hogy a jelen Felhasználási Feltételek, valamint az Adatvédelmi Nyilatkozat bármely részének Felhasználó általi megszegése, megsértése esetén Felhasználó köteles a Szolgáltató ebből eredő összes kárát megtéríteni;
- hogy a Honlap üzemeltetése másik fél tárhelyén (tárhelyein) történik, és hogy az ebből fakadó bármilyen kárért a Szolgáltató semmiféle felelősséget nem vállal, azért kártérítésre nem kötelezhető;
- hogy a Honlap egyes részeiről, vagy teljes tartalmáról bizonyos időközönként biztonsági másolat készülhet;
- hogy a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások igénybevételével járó valamennyi kockázatot és felelősséget (más felhasználók által feltöltött káros kódok, vírusok, trójaiak, sértő, erkölcstelen, vagy jogszabályba ütköző tartalmak, hamis vagy félrevezető információk, stb.) a Felhasználó viseli, azokért a Szolgáltató felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető;
- hogy a Honlapra a felhasználók által feltöltött apróhirdetések tartalmát és a feltöltött képeket a Szolgáltató teljes körűen nem ellenőrzi, így ezekkel kapcsolatban semminemű felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető;
- hogy a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások részleges vagy egészében történő szüneteltetéséért, megszüntetéséért, avagy a Felhasználó regisztrációjának törléséért a Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal, azért kártérítésre nem kötelezhető
- hogy Szolgáltatónak jogában áll biztonsági és adminisztrációs célból, illetőleg a hatékonyabb működés és a saját, illetve a felhasználói/partnerei érdekében a felhasználók adataiba betekinteni, adott esetben utánajárni a felhasználó IP-címének, és hogy bizonyos e-mail címeket, url címeket, IP-címeket és szolgáltatókat korlátozzon illetve zároltasson.
- Amennyiben a Honlap tulajdoni joga megváltozik, úgy Felhasználó elfogadja és hozzájárul ahhoz, hogy az általa regisztrációkor megadott személyes adatokat, illetve az általa feladott hirdetéseket a Honlap új tulajdonosa a jelen Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint tovább kezelje. Egyben Felhasználó elfogadja és hozzájárul ahhoz, hogy a tulajdonos személyének változásáról ezen Adatvédelmi nyilatkozatban, illetőleg az ahhoz szorosan kapcsolódó Felhasználási feltételekben kap tájékoztatást.
Felhasználó a Honlapra feltöltött tartalmat, illetve azok egyes részeit kizárólag saját felhasználás céljából kezelheti.

XI. A Felhasználási Feltételek és az Adatvédelmi Nyilatkozat módosítása

Felhasználó köteles a Felhasználási Feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot időről időre áttanulmányozni. Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a Felhasználási Feltételeket illetve az Adatvédelmi Nyilatkozatot bármikor megváltoztassa. A módosított Felhasználási Feltételek esetén Szolgáltató az erre vonatkozó tájékoztatást annak hatályba lépését megelőző 5 napon belül a Honlapon közzéteszi. Amennyiben a Felhasználó ezt követően a szolgáltatást igénybe veszi, ezzel az új feltételeket magára nézve kötelezőnek ismeri el.

Amennyiben Önnek bármilyen kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban, vagy jogsértést vélelmez a Honlapon, akkor írjon levelet az info(kukac)tutipiac.hu e-mail címre.

Adatvédelem

Szolgáltató a regisztráció, hirdetésfeladás, valamint a használat során közölt adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény és az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseit betartja. Szolgáltató kijelenti, hogy tiszteletben tartja a tudomására jutó, a felhasználókra vonatkozó minden adatot, tényt és információt, azokat bizalmasan kezeli. Az adatokat a szolgáltató harmadik félnek nem adja ki.

Jelen Felhasználási Feltételek és az Adatvédelmi Nyilatkozat 2010. február 12-től visszavonásig érvényes.
Használt autók
További hirdetések
Motoros csizma, bőr

Motoros csizma, bőr

Matematika,fizika oktatás minden szinten

Matematika,fizika oktatás minden szinten

Pc játékok

Pc játékok

Eladó lakás Albertirsán alkudni lehet

Eladó lakás Albertirsán alkudni lehet

Bútorok egyedi igények szerint

Bútorok egyedi igények szerint

Kémia, biológia, fizika és egészségügyi

Kémia, biológia, fizika és egészségügyi

Kútásás, Tisztítás, Helyreállítás

Kútásás, Tisztítás, Helyreállítás

Autószerelő

Autószerelő

Kémia, biológia, fizika és egészségügyi

Kémia, biológia, fizika és egészségügyi

Renault Megane Alize 1.4 16V

Renault Megane Alize 1.4 16V

 

 

Tutipiac © 2010 - Segítség, Szolgáltatásaink, Partnereink, Szabályzat, Médiaajánlat, Adatvédelem, Hirdetés kiemelés, Kapcsolat

Rejtvények (on-line és nyomtatott) | Pihenj Itthon | Szállások a Balatonon | Wellness Itthon | Szállások Itthon | Tuti Piac
Fresh Modell magazin | Autoklikk | Motor Zóna | Híranyag | Hírrovat | Licit Pihi | Svédmasszőrök | Wellness masszázs
ingyenes apróhirdetés, ingyen elvihető, álláskereső, kiadó lakás, albérlet, használt ruha, társkereső, eladó autó, használt autó, használt motor, használtautó, használtmotorok, ingyenes hirdetés, ingatlan, eladó lakás, apróhirdetés, apró hirdetés, apró hirdetés, eladó telek, apronet, erotika, mp3, nyaralás, albérlet, apróhirdetés ingyenes, ingyen apró, hirdetés ingyen, párkereső, eladó ingatlan, hirdetés feladás ingyen
Google PageRank